Vi som jobbar på SYNTETISK MEDIA är:

Nicke Johansson
Chefen, och det är hans om fördelar arbetsuppgifterna på kontoret. Nicke sköter ekonomi och försäljning, degen måste in! Det är också Nicke som är ansvarig för webbsidan och kaffemaskinen.
Nicke kan sitta hela dagar och skriva artiklar. När kreativiteten flödar vill han bara lyssna på hårdrock och dricka 7’Up!
Nicke är jurist och gymnasielärare.

Sara Carlsson
Har 100% koll på AI och uppdaterar dagligen våra bloggar. Det är alltid Sara som föreslår AW, Sara missar aldrig en AW.
Sara är den som har överlägset flest kontakter på LinkedIn, Facebook och i telefonen. Hon säger att hon känner närmare 10.000 människor! WoW!
Sara kan allt om kakor och bakverk. När det är fikadags på kontoret är det Sara som plockar fram kakorna!

Peter Nilsson
Skriver om allt mellan himmel och jord. Han är vår mest allmänbildade medarbetare. Det inte han vet är inte värt att veta. Han påstår att han vunnit Vi-i-femman, men det har vi inte sett bevis på…
Peter påstår även att han kan se i framtiden och hur AI kommer att förändra världen om 20-30 år. Det han ser i sin spåkula är väldigt intressant. Vill du veta vad han ser?

Nikky Forsberg
Har full koll på AI i Asien. Nikky är vår språkguru. Hon pratar faktiskt åtta olika språk flytande. Svenska, engelska, kinesiska (mandarin), japanska, tyska, ryska, italienska och spanska. Nikky är ofta i Kina och Japan, där hon besöker mässor och företag. Nikky har ett stort kontaktnät i Asien.
Nikky är kontorets Meditationsmästare. Varje torsdag eftermiddag kör hon ett meditationspass med oss!

Patrick Jonsson
Bevakar och skriver om forskning i allmänhet. Patrick har nästan 500 högskolepoäng inom data, it, matematik och teknik. Det han inte vet om it och teknik är knappt värt att veta.
Fokusområdet just nu är AI och sjukvården. Hur kan AI förändra sjukvården i framtiden?
Patrick har även sprungit Stockholms Marathon fem gånger på under 3:20! Inte illa!
Patrick vet det mesta om svensk politik. Bara en sån sak….

George Snyder
Är vår medarbetare på plats i USA. George bor i Kalifornien och där kan han bevaka de stora techjättarna och deras framfart. Företag som Tesla, Microsoft, Nvidia, Google, Facebook, OpenAI och andra företag finns på Georges radar.
För övrigt har George kanske världens finaste samling av slipsar.
George är vegetarian, men han vet inte varför…

Erika Granberg
Erika vet hur man kan använda AI på jobbet för att effektivisera rutiner och metoder. Hon har lång erfarenhet av att implementera AI på arbetsplatser, för att effektivisera alla medarbetare. AI kommer inte att ta ditt jobb, men någon som kan AI kan komma att ta ditt jobb!
För övrigt är Erika mycket morgonpigg och alltid först på plats. 6:00 öppnar hon kontoret!

Dan Larsson
Skriver om AI och säkerhet. Vilka risker finns det med AI? Kan AI blir vår undergång? Kan AI ta över viktiga funktioner i samhället? Kan AI rädda oss från undergång? Kan AI vara ett hot mot människan? Går det att bygga in säkerhetsfunktioner i AI som gör att vi kan känna oss säkra?
Dan säger att kärnvapen är mycket större risk än AI. AI kan istället rädda oss från vår undergång, inte förgöra oss.

Lisbeth Anderson
Hon är vår egen Salander. Lisbeth har koll på vad våra konkurrenter och vad de gör.
Hon är vår KGB-spion och hacker!
Lisbeth är också vegetarian.